Taller de parella: Autoconeixement a través de la parella

 

Taller de parella: Autoconeixement a través de la parella

 Retrobament amorós d'allò que ens va unir...
Este es un espacio de crecimiento compartido. La figura de mi pareja me permite, más que nadie, verme a mi mismo en mis expectativas, mis exigencias, mis carencias afectivas, mi capacidad de dar y sentir amor.. A través de la conciencia de lo que veo en el otro, me veo a mismo y desde ahí puedo crecer.
Aquest és un espai de creixement comparit. La figura de la meva parella em permet, més que ningú, mirar-me a mi mateix en les meves expectatives, les meves exigencies, les meves carències afectives, la meva capacitate de donar I sentir Amor.. A través de la conciència d'allò que veig en l'altre, em veig a mi maitex I des d'aquí puc créixer..


Permitiremos que afloren nuestros patrones mentales y emocionales, para comprender mis propias expectativas sobre lo que es para mi estar en pareja y de ahí poner mecanismos sanadores a la relación. Los objetivos son: evolucionar hacia un amor más sano y libre, recuperar el Amor que nos unió y fortalecerlo, limpiar pasado e iniciar una nueva relación más madura y luminosa.
Permetrem que afloreixin els nostres patrons mentals i emocionals per comprendre les pròpies expectatives sobre allò que és per mi la parella. D'aquí poder psar mecanismes sanadors a la relació. Els objectius són: evolucionar cap a un amor més sa i lliure, recuperar l'Amor que ens va unir, fer-lo més fort, netejar el passat i iniciar una nove relació més madura i lluminosa.  


Acompanyant: Ivet Giménez, terapeuta gestalt
Dissabte 8 octubre de 10h a 13h.

Centre L'Essència, c. Italia 37. El Masnou. Bcn.
Inversión por pareja: 75 euros