Creixement en grup al Masnou

Aquestes són les propostes grupals de creixement personal..
Estas son las propuestas grupales de crecimiento personal..

  • Meditacions sanadores





Comencem el 24 de octubre 2016. Ens reunim per reconectar amb la nostra serenor, la pau interior mentre prenc conciencia de mi en el món. Experimentaràs cada dilluns un camí diferent que et portarà a sanar al teu nen/a interior, conectar amb la meva ànima o Ser Superior, sanar i transmutar situacions passades, portar Llum i sanació als òrgans físics, equilibrar els teus xacres, conèixer els teus animals de poder etc..
Permete't aquest regal..



Empezamos el 24 de octubre de 2016. Nos reunimos para reconectar con nuestra serenidad y paz interior, mientras tomamos conciencia de nuestro yo en el mundo.
Experimentarás cada lunes un camino diferente que te llevará a sanar a tu nin@ interior, conectar con tu alma, sanar y transmutar situaciones pasadasción a tus órganos físicos, equi, llevar Luz y Sana portar Llum i sanació als òrgans físicos y células, equilibrar tus chacras, conocer tus animales de poder..
Permítete este regalo...


Los lunes quincenales de 10.30 a 11.30h
Centro Essència, carrer Italia 37 El Masnou.

Inversión de 30 euros mensuals o 10 euros per sesión

Telf de contacte: 606 614 173 (whatssapp)
Acompañante: Ivet Giménez, terapeuta Gestalt y floral




24 octubre: Recuperar el/la nin@ interior
7 noviembre: Transmutar el dolor del pasado
21 noviembre: Soy Luz
12 diciembre: La soledad fértil


Porque se puede crecer descansando...




  • Meditacions de Lluna Plena: reconexió amb el nostre cicle natural interior

Ens reunim coïncidint amb les llunes per meditar, retrobar-nos a través del silenci i les visualitzacions guiades per aprofitar l'energia a la que la lluna ens invita per treure'n un major benefici en la nostra vida.
Es un treball profund amb tu mateix/a per empoderar-te i sentir el teu poder interior..

Ens reunim els diumenges següents de 20.00 a 21h a Essència, carrer Itàlia 37, El Masnou:
Inversió: 10 euros

  • 18 de septiembre 2016, Lluna de la collita (favorable a la prosperitat i per compartir)
  • 16 de octubre 2016, Lluna del Caçador (per netejar física i psíquicament)
  • 13 de noviembre 2016 LLuna de dol o del Castor (moment per conectar amb els avantpassats i honrarlos)
  • 11 de desembre 2016 Lluna de les nits llargues (momento per a la relaxació, instrospecció, nous objectius i plans).


  • Cercle de dones: recupera la teva Font de poder
Cuando un círculo de Mujeres se congrega en el centro, adopta la forma de una rueda invisible o mandala. El Círculo se reúne como si rodeara un fuego sagrado que ardiera en el centro de un hogar circular. Es el centro lo que hace especial o sagrado: el centro invisible que actúa como fuente de energía, de compasión y de sabiduría. J.S.Bolen


Ens reunim durant dues hores per compartir i Ser.. Som dones de totes les edats en un espai sagrat i compartit en el que aprenem les unes de les altres, ens recolzem i creixem en conciencia per emprendre un camí cap a la llibertat interior.
Aprenem, compartim, ballem, caminem la vida, ens abracem, ens escoltem, plorem i riem.. ens ajudem a sanar perquè totes som Una. 

Ja fa més de 4 anys que ens reunim... Hem compartit la nostra intimitat, hem crescut i evolucionat mútuament. Hem après el no jutjar-nos per no jutjar,respectar-nos per respectar, estimar totes les nostres parts incloses les que no ens agraden de nosaltres.. Integrar conceptes com Aquí i Ara, Conciencia i Ment, No identificar-se amb la ment per viure desde el Ser, Ego i mecanismes de defensa, recollir la nostra nena interior i reomplir d'Amor el buit que han causat les nostres ferides internes..de nosaltres mateixes!
Gràcies..Ahó

Dimecres de 19.15 a 21.15h al centre Espai de Llum, Avinguda XVIII 19, El Masnou