Círculo de Mujeres del Masnou



Círculo de Mujeres: recupera tu fuente de poder



Cuando un círculo de Mujeres se congrega en el centro, adopta la forma de una rueda invisible o mandala. El Círculo se reúne como si rodeara un fuego sagrado que ardiera en el centro de un hogar circular. Es el centro lo que hace especial o sagrado: el centro invisible que actúa como fuente de energía, de compasión y de sabiduría. J.S.Bolen



Ens reunim durant dues hores per compartir i Ser.. Som dones de totes les edats en un espai sagrat i compartit en el que aprenem les unes de les altres, ens recolzem i creixem en conciencia per emprendre un camí cap a la llibertat interior.
Aprenem, compartim, ballem, caminem la vida, ens abracem, ens escoltem, plorem i riem.. ens ajudem a sanar perquè totes som Una. 

Ja fa més de 4 anys que ens reunim... Hem compartit la nostra intimitat, hem crescut i evolucionat mútuament. Hem après el no jutjar-nos per no jutjar,respectar-nos per respectar, estimar totes les nostres parts incloses les que no ens agraden de nosaltres.. Integrar conceptes com Aquí i Ara, Conciencia i Ment, No identificar-se amb la ment per viure desde el Ser, Ego i mecanismes de defensa, recollir la nostra nena interior i reomplir d'Amor el buit que han causat les nostres ferides internes..de nosaltres mateixes!
Gràcies..Ahó

Dimecres de 19.15 a 21.15h al centre Espai de Llum, Avinguda XVIII 19, El Masnou
Terapeuta gestalt y floral: Ivet Giménez
Telf contacto: 606 614 173