Flors de Bach per nens i adolescents 

Mètode de sanació natural a través del sistema floral del Doctor Bach

El sistema floral del doctor Bach és reconegut per la OMS desde l'any 1976 com un mètode de sanació, dins de les teràpies alternatives perquè no és agressiva ja que no té contraindicacions no efectes secundaris.
I a més, està en consonància amb la natura humana: és una atenció a l'estat emotiu i mental de la persona.
 
 
Perquè és ideal per als nens i adolescents?

Els elixirs florals funcionen dels 0 als 100 anys! sense cap inconvenient són un mètode no invasiu, fàcil, sense efectes secundaris pels nostres nens. S'ingereixen en un got d'aigua, o a la sopa, amb la llet de l'esmorzar o directament posem unes gotes a sota la llengua. I cal saber que les Flors de Bach són compatibles amb homeopatia, i alopatia.Són molt eficaces per trastorns físics i psicosomàtics (ansietat i estrès, erupcions cutànees, pedres al runyó...);

per trastorns psicològics i emocionals (dubtes, irritabilitat i pataletes,gelos i enveja,  pànic i bloqueig, desànim i depressió, pors, exigència, perdonar i perdonar-se , estrès i nerviosisme, insomni, traumes etc..); 


 i ajuden a resoldre situacions conflictives i conductuals (problemes de concentració i d'aprenentatge, nervis en època d'exàmen, manca de confiança, excessiva timidesa, demanda de massa atenció,  convalescència després d'una operació, mossegar-se les ungles, enuresi i terrors nocturns ).
Funcionament de la teràpia floral

Entrevista inicial: hi ha una primera trobada que permet entrar en contacte entre la terapeuta i els pares i el nens/a o adolescent. En aquesta primera entrevista, observarem els síntomes en desequilibri i  comprendrem la causa d'aquests. Això ens donarà la fórmula que millor funcioni. 
Sessió de seguiment: la següent trobada sol ser, un cop acabat l'elixir per evaluar i reajustar el següent elixir (què ha canviat, què s'ha obert i quins nous elixirs entren en joc..)
Terapeuta gestalt i terapeuta de Flors de Bach: Ivet Giménez

Telf contacte:  606 614 173
 Preu per sessió: 20 euros
Preu per elixir: 15 euros
Espai de terapia: Plaça Ramón y Cajal nª10, El Masnou.