Lluna plena o pleniluvi, la feminitat pura..




La lluna representa la feminitat per excel-lència i regeix tot el relacionat amb la dona i l'energia femenina de l'Univers: sentiments i emocions, afectivitat i acolliment, nutrició i poder uterí i tot el relacionat amb l'inconscient.  
La lluna plena  ens permet renovar-nos i renéixer, deixar anar tot el que som i començar de nou en aquest nou cicle que es presenta; és un bon moment per buidar-nos i desaferrar-nos de nosaltres mateixos, del que creiem que som, i veure més possibilitats, nous horitzons i noves maneres de fer, potser novedoses per nosaltres. Ens podem reconstruir i probar de ser allò que ens hem cregut que no podem ser. Podem confiar en la Mare Terra i els altres, l'Univers sap què és millor per nosaltres i estem en cada moment on hem d'estar.
Per tant, ens alliberem de persones, conductes, emocions, creences o situacions negatives per nosaltres.
Es una fase de molta energía, convé ser conscient;  ideal per desplegar la nostra creativitat. Implica un moviment invisible que fa ideal promoure's  o publicitar projectes en aquests dies. Mostrar-nos sociables, oberts, sensuals i atractius ens portarà molta obertura i noves possibilitats en el camí.


Rituals ideals a celebrar amb aquesta energía: posar a favor asuntes legals, obtener èxit i beneficis econòmics, potenciar la creativitat i perfeccionament de projectes, magia d'amor i d'augmentar la líbido, desenvolupar més la intuició.


La lluna plena i l'arquetip femení de la Deessa Mare
Deméter

Si la dona aconsegueix sincronitzar-se amb el ritme natural de la vida, estàs en fase de ovulació. Es un moment de sentir-se plena amb tu mateixa, expandir i obrir-te al món sents i validant qui ets; relaciona't, obre't, presenta't, trenca hàbits, senta't la Deessa empoderada i creadora de la teva vida..



 
Ahó!